Jump to content

Négylábú igaz barátra talált az idős hölgy

2020. 02. 21. 19:00

Lehet az ember fiatal vagy idős, a barátok olyan társak, akikre mindig számítani lehet. Az igazán jó barátok életünk részei, akikkel megosztunk minden jót és rosszat is.

Sokan esküsznek arra, hogy a barátok nemcsak emberek lehetnek, hanem állatok is. A külföldön élő idős asszony igencsak jó szomszédságra talált a pár és kutyájuknak köszönhetően. Egyszer átnézett hozzá a bernáthegyi fajtájú nagy és jámbor kutya. Nem vette rossz néven az idős néni a látogatást, csakhogy nem volt mivel megkínálnia a kedves kutyát, így pirítóst adott neki. Ez annyira megszokott szeánsz lett közöttük, hogy minden nap, sőt naponta akár többször is megtették.

Egy nap azonban megváltozott minden. Az idős hölgy nem volt a házban, nem érkezett a pirítós sem. Kora előrehaladtával kénytelen volt a helyi idősek otthonába költözni, de kutya barátjának ez sem jelentett gondot, oda is ellátogat naponta. Biztos, ami biztos, az idős nő háza környékén is szétnéz naponta a jámbor barát.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=LEm9T3wU2_c&feature=emb_logo)