Jump to content

Észre sem vették, hogy fogynak a játékok

2020. 02. 23. 19:00

Amikor még kicsik, bolyhosak, játékosak, nem gondolunk arra, hogy egyszer ez meg fog változni, idősödnek, kevesebb mozgást fognak igényelni.

Még inkább nem gondolunk arra – nem is akarunk ezzel foglalkozni -, hogy egyszer betegek is lehetnek. Olyan betegek, hogy akár az életük végét jelentheti. Esetleg baleset érheti őket.

Családtagként szeretjük kutyáinkat.

A bertnáthegyi már nyolcéves volt, amikor egyik napról a másikra levertté vált, elhagyta az étvágya, és szinte kiszállt belőle a lélek is. Állatorvoshoz vitték, ahol vizsgálatok vártak rá, hogy kiderüljön miért ilyen.

Az állatorvos rossz hírekkel érkezett. A gyomrában daganatot találtak, nem is kicsit, műteni kell a kutyust. Egy műtét pedig mindig magában hordoz veszélyeket. Talán fel sem ébred az asztalról többé.

Az állatorvos sem tudta teljes mértékkel megnyugtatni a gazdikat, bármi lehet a műtét kimenetele. Amikor azonban felnyitották a kutyus testét, nem rákos daganatot találtak, hanem egészen mást. Játékokat. A folt a gyomrában megemésztetlen, lenyelt plüssfigurák voltak. Egyszerre négy játék rekedt meg a bernáthegyi pocakjában, nem csoda, hogy nem volt éhes.

A műtét során a nem odavaló játékokat eltávolították, az állatorvos pedig közölte a gazdikkal a jó hírt.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)