Jump to content

Probléma kipipálva, szabály betartva

2020. 03. 24. 19:00

A karantén és az otthonmaradás most több országban arra készteti az embereket, hogy a megszokott kutyasétáltatás módján is változtatni szükséges.

Tegnap arról írtunk, hogy egy férfi drónja segítségével, otthoni irányítással valósította meg kedvence sétáltatását.

Főleg az idős és/vagy a betegséggel élőkre nézve veszélyes a koronavírus-fertőzés, de azért marasztalnak most mindenkit otthon, hogy a járványt megállítsák. Akárcsak hazánkban, Horvátországban is arra buzdítják az embereket, különös tekintettel az idősebb korosztályra, hogy maradjanak otthon. Sok családban kutya is van, és míg a macskák megoldják az otthoni mozgást némi randalírozással a lakásban, a kutyák számára szükséges a mozgás, a séta.

Egy horvátországi lakás lakói, két idős hölgy annyira betartotta a szabályokat, hogy a kutya sétáltatásához sem mozdultak ki a lakásból. Csakhogy a kutyust megsétáltatták. Hogyan?

A szokott módon nyakörvet és pórázt adtak a kutyusra, és az első emeleti lakás erkélyéről leeresztették ennél fogva az ebet, aki elvégezte a dolgát, szaglászott kicsit, majd dolga végeztével a gazdái felhúzták az erkélyre. Kész! Kutya megsétáltatva úgy, hogy ki sem mozdultak a lakásból. Ez egy 10. emeleti lakásból már kevésbé kivitelezhető.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)