Jump to content

A szükség törvényt bont

2020. 03. 27. 19:00

A kutyák hű társaink, segítőink lehetnek. A megváltozott élethelyzetben pedig mindenki igyekszik alkalmazkodni ahhoz, amit a koronavírus-járvány idéz elő.

A napokban említettünk már olyan karanténban lévőt, aki drónja segítségével sétáltatta meg kiskutyáját és olyan idős kutyás gazdikról is, akik az első emeleti erkélyükről a póráz segítségével eresztették le, sétáltatták meg és húzták vissza kutyájukat.

A kutyák jó ideje az ember mellett vannak, és segítenek is nekünk. A munkakutya fogalma új értelmet nyert annak a gazdinak az ötletével, aki a karanténban töltött napokat sem szerette volna finomság nélkül tölteni, ezért kutyáját küldte le a boltba.

Csivava kutyáját tehát szabadon engedte, és úgy tűnik, hogy jártas lehetett a boltban, mert célba talált az üzenet. Az az üzenet, amelyet a gazdi a kutyus nyakába rögzített. A bevásárlólistát tartalmazta, amely egy csomag chipset jelentett.

Arról nincs információ, hogy a chips hogyan jutott el a gazdihoz. Talán a kutyus vitte fel saját maga? Mindenesetre ötletes, de bizonyára nem mindegyik kutyus lenne képes erre.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)