Jump to content

Feltámadt sírjából

2020. 10. 13. 19:00

A kutyák igaz és hűséges társaink, de aki a létfennmaradásért küzd, fizikai, egészségügyi állapota miatt már nem tudja ellátni kedvencét, annak gondot okozhat egy háziállat.

Az orosz idős házaspár már nem tudta ellátni nagytermetű kutyájukat, ezért arra döntöttek, hogy kegyes módon, méreginjekció beadásával szabadulnak meg a német juhászkutyától. Az állat meg is kapta a halálos adag injekciót és belekerült abba a sírgödörbe, amelyet gazdája ásott.

Még élt az állat, amikor eltemette gazdája. Ezután olyan történt, amelyet a Kedvencek temetője filmbéli jelenettel is felér. A méreg mennyisége nem bizonyult halálosnak és a kutya felébredt, sőt még annyi ereje is maradt, hogy kiássa magát sírjából, aztán elindult.

Az úton autózó nő felfigyelt a nagytestű kutyára és az az érzés fogta el, hogy valami baj van az állattal, mégis elhaladt mellette. Lelkiismerete annyira nem hagyta, hogy visszafordult a kutyáért, aki akkor már nem volt magánál. Berakta az autóba és a közeli menhelyre autózott vele. A kutyus nemcsak túlélte a mérgezést, de az is kiderült, hogy miért és hogyan került az út szélére. Már jó helyen, egy új, szerető családban élvezi a mindennapokat.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)