Jump to content

Kutyus rohangált a Forma-1-es pályán

2020. 11. 29. 19:00

Annyira kedvelt háziállat a kutya, hogy azon nem is csodálkozunk, ha feltűnnek. Jobban felfigyelünk rájuk, ha egyedül, gazdi nélkül tűnnek fel.

A Forma-1-es autóverseny futama hatalmas balesettel kezdődött. Romain Grosjean autója ketté szakadt, lángba borult, mégis szinte épen tudott a lángoló autóból kiszállni a fiatal versenyző. De már a pénteki szabadedzés is tartogatott meglepetést, habár közel nem ilyen volumenű esemény volt.

Egy gazdi nélküli kutyus tévedt a pályára. Ha nem jókor van jó helyen, könnyen lehetett volna nagy baj a kutya és a versenyzők szempontjából. Szerencse azonban, hogy nem így történt, sőt, még a versenyzők is viccelődni kezdtek. Sebastian Vettel elkezdte énekelni a Who let the dogs out? dalt, erre asszociált a kutyus láttán. Lewis Hamiltonnak azonnal a saját kutyája, Roscoe jutott eszébe, Daniel Ricciardo pedig csak azt látta autójából, hogy valamilyen állat volt a pályán.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | Videó: https://www.youtube.com/watch?v=OjgPM995hRU)