Jump to content

Ki ne tudná megkülönböztetni?

2021. 03. 08. 08:00

A kutya régóta az ember társa a munkában és az életben egyaránt. Az is ismert, hogy a farkas leszármazottja került mellénk.

Mégis, ha úgy adódik, azért egy farkast könnyen meg tudunk különböztetni egy kutyustól. Ezt így gondoljuk, azonban Kínában ez nem olyan egyértelmű.

Az történt ugyanis, hogy egy kínai állatkert farkas ketrec előtt álldogálva a látogatók egészen meglepő látványban részesültek. A ketrecben ugyanis még véletlenül sem farkas csücsült, hanem egy kutya. Egy rottweiler fajtájú eb. Még véletlenül sem közelített egy farkashoz, de legalább nem üres a ketrec. A farkas ugyanis már olyan idős volt, hogy elpusztult. Hogy ne maradjon üres a ketrec, ezért azt egy kutyával töltötték fel.

A szakértő szemeket persze nem lehetett átverni és jelezték is észrevételüket, hogy a kutya nem egyenlő a farkassal, habár nagyon aranyos a rottweiler, de még csak fizikailag sem közelíti meg egy farkas fizikumát.

Annyit legalább elértek a látogatók, hogy a kutya maradt a farkas helyén, de a farkas feliratot levették, így nem volt megtévesztő.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)