Jump to content

Lopási kísérleteivel hívta fel magára a figyelmet

2021. 04. 05. 08:00

A gyerekek esetében nem ritka, hogy találnak maguk számára egy olyan játékot, amely talán egész gyerekkorukat végig kíséri.

Egy ilyen játékot még akár felnőtt korukban is megőrizhetnek. Sőt, még kutyáink esetében is tapasztalhatunk olyat, hogy egy párnáért, takaróért, fekhelyért, játékért úgy ragaszkodnak, mint a gyerekek kedvenc játékukért.

A kóbor ebek esetében ez inkább csak az áhítozást jelenti. Egy Amerikában élő kóbor kutyus ugyanis csak áhítozott arról a lila unikornisról, amelyik a boltban volt. Próbálta ő megszerezni a maga módján, de sosem járt sikerrel. A bolt dolgozói azonban felfigyeltek az esetre és a kóbor kutyusra is, hiszen mindig ugyanazt a játékot szerette volna megszerezni. Annyira akarta a plüss játékot, hogy ötször is kísérletet tett arra, hogy ellopja.

A bolt dolgozói ezt nem hagyhatták annyiban. Szóltak a helyi állatvédőknek, akik befogták a kutyust, de hogy örömet okozzanak neki, megvásárolták azt a bizonyos lila unikornist. Azóta elválaszthatatlan párost alkotnak. Az eb története kering az interneten és abban reménykednek, hogy valaki menthetetlenül beleszeret a kutyusba egyszarvústól együtt.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)