Jump to content

Te is vinnéd magaddal? Így csináld!

2021. 05. 18. 13:00

Alig várjuk, hogy végre szabadságra mehessünk és ez egybefüggően általában nyáron van, amikor a nyaralásokat is időzítjük. Mi legyen a kutyánkkal?

Szerencsére egyre több állatbarát szálláshely, intézmény, bolt és vendéglátóhely szívesen látja a négylábú társainkat is. Ha utazásra indulunk, akkor némi keresés után megtalálhatjuk azt a helyet, ahová a kutyánk is jöhet velünk.

Amennyiben a kiszemelt úti célt autóval kívánjuk megtenni, úgy szükséges néhány dolgot észben tartani. Arra mindenképp ügyeljünk, hogy ne a nyaralás útja legyen a kutyus számára az első autózás, az első hosszabb utazás. Azt előzze meg némi felvezetés, szoktatás. Érdemes, már a kölyökkutyákat hozzászoktatni az autóban való tartózkodásra.

Nemcsak az ember, de a kutya esetében is elsődleges fontossággal bír a biztonság. Az alábbi videó fontos és hasznos információkkal látja el azokat a gazdikat, akik most tervezik első nagyobb és közös útjukat kedvencükkel.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=2RBN2TPkICI)