Jump to content

Nehéz időszak a szomszédságban

2021. 05. 22. 19:00

A legszomorúbb döntés az egy gazda életében, ha beteg állata gyógyíthatatlan és az altatás mellett dönt annak érdekében, hogy az állat kínjainak véget vessen.

Ezt a komoly és végleges döntést hozta meg a fiatal férfi. Kutyája állapota egyre rosszabb lett és fájdalmai is voltak, és mivel állapota sajnos nem volt javítható, így a kegyes halál mellett döntött. Már az időpontja is megvolt az altatásra, ám aznap, amikor vinni kellett volna a kutyát, egyszerűen nem találta.

Az eb a szomszédságban nemcsak ismert, de kedvelt is volt. Amint megtudták, hogy altatni kell a kedves ebet, többen igyekeztek a kutyustól elbúcsúzni. Az egyik szomszédban lakó kislány a barátai segítségét kérve ugyanúgy meglátogatták a kutyust, csakhogy nem búcsút vettek tőle, hanem szó szerint ellopták. Mint kiderült, a kislány nem tudott megbékélni azzal a gondolattal, hogy megölik a kutyust, ezért inkább ellopta.

A gazdi párja látta, hogy a gyerekek vitték el az ebet, így tudták, hogy hová kell menni. Mivel a férfi számára is nehéz volt meghozni a döntést, ő maga is ideges volt, így a kislánnyal ordítozott. Most mindenki a másiktól várja a bocsánatkérést.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: pixabay.com)