Jump to content

Készítsük fel kutyánkat augusztus 20-ra

2021. 08. 17. 19:00

Szilveszterkor fel kell készülnünk a petárdázásra, tűzijátékra, de tavaly augusztus 20-án nem kellett kedvenceinket a nagy robajtól megóvni.

Éppen ezért fontos, hogy felhívjuk a figyelmet, idén igenis fontos az állatainkról megfelelően gondoskodni, hogy ijedtükben meg ne próbáljanak szökni.

A koronavírus-járvány miatt megint sokáig el voltunk mindenféle társadalmi eseménytől zárva, így a nyári nyitást örömmel tapasztaltuk és igyekszünk is azt kihasználni. Ebbe beletartozik az is, hogy az ország több pontján különböző programokkal és tűzijátékkal kívánják megünnepelni az államalapításunkat. A programok közé tartozik a tűzijáték. Éppen ezért gondoskodjunk a kutyáinkról.

Talán már nem kell említeni, hogy milyen fontos szerepet tölthet be a chip, főleg, ha egy kutya eltűnik. Még a napokban nézzük meg a kerítést, hogy ne történhessen szökés. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy ez a kutyánk számára akadály lenne, akkor gondoskodjunk arról, hogy augusztus 20-a délután már kellően nyugodt helyre tereljük kedvencüket. Amennyiben nem megyünk sehová, úgy legyünk a kutyánk közelébe, vagy ha kimondottan nagyon fél a durranástól, akkor az állatorvostól kérjünk nyugtatót.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: pixabay.com)