Jump to content

Nem selejtes, csak más

2022. 10. 28. 19:00

Ha kutyát akarunk magunk mellé venni, de nem feltétlenül fontos a fajta, a tiszta vérvonal, akkor is számítunk valamire, ami megszólít egy kutyusban.

Ahogy mondani szokták, és sok örökbefogadó gazdi is várja, hogy a kutya válassza ki őket. És persze ennek fordítottja is megtörténhet. A lényeg, hogy legyen valamilyen jel, valami, ami megfogja a kutyában a leendő gazdát.

Albie egy menhelyen élő kutyus, aki nem tökéletes. A szépséghibája nem gyári, azaz nem így született. Vadászkutya volt, vadászatokon használták és még ezzel kapcsolatos bűncselekményekben is. Egy affér miatt hiányzik az orrából is, testét pedig sebhelyek „ékesítik”. Ennél fogva nem tökéletes külsejű, így nagyon sokan azonnal átsiklottak felette, ha örökbe akartak fogadni. Mindezt tetézte a koronavírus miatti bezárás. Albie tehát hiába várta a megmentőjét, az nem érkezett.

Aztán mégis csak rápillantott a szerencse, amikor egy nő megpillantott és pontosan a hiányzó orra miatt tetszett meg. Feltett szándéka volt amúgy is, hogy megtalálja azt a kutyát, amelyik más.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: Pixabay)