Jump to content

Indult a gép, nem volt boksz, otthagyta a reptéren

2023. 01. 04. 19:00

Sajnos olyan világot élünk, ahol a felelős állattartás elmélete létezik, de a gyakorlata még nem mindenki esetében.

A nem kívánt állatoktól sokféleképp megszabadulhatnak a gazdik. A leghumánusabb, ha menhelyre adja be a már nem kívánt állatot. Azonban ennél tragikusabb és embertelen módon is megpróbálnak megszabadulni az ártatlan kutyáktól macskáktól, a nem kívánt szaporulattól.

Egy utas egészen más módon fejezte ki a felelőtlen gazdi mivoltát. Az amerikai férfi utazni szeretett volna az államokon belül és mindezt kutyájával szerette volna megtenni. Csakhogy a kutyust nem vihette fel a fedélzetre. Habár van arra lehetőség, hogy az állatok is utazhassanak repülőn, valószínűleg a gazdi nem a megfelelően járt el jegyvásárlás során és a kutyusról nem adott semmilyen említést. Nem csoda, hogy nem engedték fel a kutyát, ám ez lett a veszte is.

Ugyanis a gazdi nem sok gondolkodás után a reptér előtt kikötötte kedvencét, majd elrepült.

Igaz, hogy mindezt megelőzte az, hogy a férfi megkérte a taxi sofőrjét, aki a reptérre szállította őt kutyájával, hogy vigye vissza az állatot, de a sofőr nem vállalta. Aztán a reptéren tett köröket azért, hogy valakire rábízhassa a kedvencét. Mivel azonban mindenhonnan elutasítással találkozott, de utazni mindenképp akart, így nemes egyszerűséggel a reptéren hagyta kutyáját.

A reptér munkatársai sem hagyták ennyiben. Értesítették a hatóságot és az eb menhelyre került, ahol új gazdit keresnek neki. A férfival hiába próbálták meg felvenni a kapcsolatot, az elérhetetlen volt, ezért eljárást indítottak ellene.

A férfi párja is nagyon dühös volt erre a meggondolatlan és felelőtlen tettre, még össze is vesztek, de a kibékülés után most azon vannak, hogy egy újabb kutyát vegyenek magukhoz.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: Pixabay)