Jump to content

Fiatalok mentettek ki egy vízbe esett kutyát

2023. 02. 26. 19:00

„Ezek a mai fiatalok!” Sokszor éri olyan vád a most felnővő nemzedéket, hogy túl sok időt szentelnek a kütyüknek és keveset foglalkoznak olyannal, ami értékes. Naná, hogy vannak kivételek.

Az általánosítás olyan sémákat húz rá az emberekre, amelyből nehéz kilépni és megmutatni, hogy másra is képesek. Két fiatal most megmutatta, hogy nemcsak a semmittevés és az okos eszköz nyomogatását tudják művelni, hanem észrevesznek olyan fontos, a környezetükben történő eseményeket, amelyekre érzékenyen reagálnak.

Az angol fiatalok együtt sétáltak, amikor egy kétségbeesett férfit láttak meg, ahogy a vízbe esett kutyáját próbálja menteni.

Gondolkodás nélkül a kutya segítségére indultak. Hogy a hideg víz ne áztassa át a ruhát és vízbeesés esetén annak súlya le ne húzza, levetette magáról egyikük a pulóverét. Ő volt az, aki belelógott a vízbe, a barátja és a közben összejött tömeg pedig láncot alkotva tartották. A kutyus már közeledett a fiatal alá a csatorna vizében evickélve, aki egy ügyes mozdulattal elkapta a nyakörvét és ki tudta rántani.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: Pixabay)