Jump to content

Négylábú szeretetfutár

2015. 01. 07. 09:00

Van a környezetedben magányos, egyedül élő ember, akinek szeretnél egy kutyával, macskával örömet okozni? A Négylábú szeretetfutár lehet a megoldás.

A Rex Alapítvány 2014-ben is meghirdette a Négylábú szeretetfutár nevű kampányt, amelynek célja, hogy a menhelyi állatok így jussanak gazdihoz, amellyel egy magányos ember is boldoggá válhat.

Évekkel ezelőtt indította el a Rex Kutyaotthon ezt a kampányát azért, hogy a gazdátlan állatok ismét emberek közelében, családban élhessenek. Főleg az ünnepek alatt érzik az emberek magányosnak, így a szeretetfutár akció keretén belül decemberben befogadhatják az állatot remélve, hogy aztán már nem tudnak egymás nélkül élni.
2014 decemberében a figyelem leginkább az idősebb kutyákra és macskákra terelődött, hogy újabb esélyt kapjanak gazdájuk megtalálására.

A Rex Kutyaotthon gondoskodik ez időtartam alatt az állatok élelmezéséről és az állatorvosi ellátásról is és akár még az állatok szállítását is megoldja.

Habár ez egy decemberi akció volt, de menhelyről menteni egy állatot és ez által örömet okozni egy magányos állatbarátnak az év bármely szakában lehetőségünk van.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: