Jump to content

Tiszta cica

2015. 01. 20. 09:05

A cicák érdekes, olykor teljesen hihetetlen helyen találják meg pihenőhelyüket. Londonban egy kiscica a mosógépben lelte meg a nyugalmat. Egy darabig...

A tiszta cica cím igazán helytálló lehet. Megkockáztatva azt is mondhatnánk, hogy talán a világ legtisztább macskájáról van szó, hiszen 50 percig forgott a 8 hetes kismacska a mosógép dobjában. Pedig ha állat nem rajong a vízért, a macska az aztán igazán utálja a vizet. A kismacska, Hercegnő, befeküdt a szennyes ruhákkal telepakolt mosógépbe, amely ideális pihepuha pihenőhelynek bizonyult. Csakhogy a gazdája ezt nem tudta, és elindította mosást.

Amikor lejárt a program és kinyitotta a gép ajtaját, akkor csodálkozott csak nagyot, hiszen a vizes ruhák között találta a szintén vizes és reszkető kismacskát. Annyira megijedt a nő, hogy azonnal állatorvoshoz vitte az állatot, de szerencsére csak a szeme gyulladt be az mosószer és az öblítő miatt, az orra pedig a centrifugálástól vérzett. Ezen kívül más baja nem esett. Na meg az ijedtség.

Ezek után biztosra vehető, hogy a gazdi mindig jól átnézi a mosógépbe tett ruháit, mielőtt elindít egy mosást, a cica pedig messziről el fogja kerülni a vizes kínzókamrát.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: m-magazine.org)