Jump to content

Ivartalanítási akció Budaörsön

2015. 02. 26. 16:05

A nem kívánt állatok gondot okoznak a tulajdonosoknak és a menhelyeknek is. Ennek megoldása lehet az ivartalanítás. A Budaörsi Állatmenhely ivartalanítási akcióba kezd.

Jön a tavasz, jönnek a nem kívánt kiscicák is, ha nem teszünk ellene valamit. A felesleges, utcára kitett állatoknak a menhelyek örülnek legkevésbé.

Az Állat- és Természetvédők Budaörsi Egyesülete ivartalanítást hirdet azoknak a gazdiknak és nőstény macskáiknak, akik Budaörsön van annak közvetlen környezetében élnek. Szükség van a gazda személyi igazolványára és lakcímkártyájára. A művelet 5.500 Ft-ba kerül, amelyet a tulajdonosnak kell fizetnie.

Az ivartalanítást heti rendszerességgel, előre kitűzött napokon fogják végrehajtani a Budaörsi Állatmenhelyen. Az ivartalaníttatni kívánt állatokat szállítóboxban kell beszállítani. Vemhes macska is részt vehet a programban. A gazdiknak ügyelniük kell arra, hogy a macskák éhgyomorral érkezzenek, valamint a műtét után 2-3 napig biztosítani kell számukra a meleg és nyugodt helyet.

E-mailen lehet jelentkezni a programra: . Az erre a címre küldött levélben fel kell tüntetni a macska életkorát, lakóhelyét, ivartalanítani kívánt macskák számát, a gazdi telefonszámát.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: myanimalcare.org)