Jump to content

Rossz döntés

2015. 05. 07. 16:00

Az állatorvosok annak szentelik életüket, hogy a bajba jutott, beteg állatokon segítsenek. Már aki.


Egy fiatal nő a texasi Alley Cat Allies állatklinikán dolgozott. Végezte a dolgát, ahogy az illik. Ám rossz döntést hozott akkor, amikkor egy posztot tett közzé a facebookon.

Kristen Lindsey ugyanis egy elhullott macska tetemével, mosolyogva pózol a fotón. Önmagában is bicskanyitogató a macskaszerető emberek számára, hiszen állatorvosról van szó, de amit a képhez írt, az sokkolt nagyon sok embert:

“Először öltem íjjal, lol. Az egyetlen jó kóbor macska az, aminek nyíl van a fejében! Az év állatorvosa díjat köszönettel elfogadom.” Még azt is hozzátette később, hogy a kép miatt nem veszítette el az állását, ugyanis ő csodás.

A valóság azonban az, hogy az állatklinika az ügy kirobbanása után megszabadult Lindsey-től, egy aktivista csoport pedig vérdíjat is kitűzött a fiatal nő fejére.

Habár nagyon sokan gyűjtik az aláírást tiltakozásuk kifejezéseként, vannak olyanok, akik szerint a nő igenis nagyon jó állatorvos, csak egy rossz döntést hozott akkor, amikor közzétette fényképét a közösségi portálon.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: kbtx.com)