Jump to content

Őrült macskás a repülőn

2015. 09. 05. 17:00

Állattal utazni nem is olyan egyszerű, de ha még a gazdi sem egyszerű eset, akkor halmozottan áll fenn probléma. Egy hisztis hölgy okozott fennforgást.

 

Nem kis felfordulást okozott az a nő, aki felcsempészett az egyik Las Vegasból induló járatra egy macskát. Nem is vették volna észre, ha a gép nem kerül légörvénybe, és a táskában lapuló macska nem kezd kétségbeesetten nyávogni.

Az utasok észrevették a macskát, majd szóltak a légiutaskísérőknek. A szabályzat tiltja, hogy a fedélzeten élő állat tartózkodjon, ezért az állatot biztonságos helyre akarták vinni, ám a hölgy azzal fenyegetőzött, hogy van maffiakapcsolata. Addig fajult az ügy, hogy már a pilótafülke ajtaját is verni kezdte, így arra döntött a legénység, hogy kényszerleszállást hajtanak végre. Ehhez még vadászgépeket is riadóztattak, ez a szabályzat. A repülő Denverben szállt le Frankfurt végállomás helyett, így a kétszáznál is több utast szállodában kellett elhelyezni.

A gépet bomba után kutatva átvizsgálták. Mivel nem találtak semmit, útnak indulhattak az utasok Frankfurtba majdcsak egy napos késéssel.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)