Jump to content

A hoppon maradt cica

2016. 04. 07. 07:00

Annyira képesek kötődni gazdáikhoz egyes állatok,  a végtelenségig képesek várni arra, hogy újból láthassák embertársaikat.

Még akkor is, ha soha vissza nem tér az az állapot.  Legyen az ideiglenes távollét, kórházban való tartózkodás, haláleset, kutyák és macskák tanúsították már azt, hogy azon a helyen várják gazdijuk újbóli feltűnését, ahol utoljára látták egymást.

Több ilyen esetről számoltunk már be. Volt, akinek a kutyája a kórház előtt várt arra, hogy gazdija újra kitegye a lábát. Kutyusok virrasztottak egykori megmentőjük és gondozójuk ravatalánál. Évtizedek múlva is naponta visszajárt a kutyus az állomásra, hátha leszáll a vonatról rég nem látott gazdija.

Oroszországban egy éve várja rendületlenül családját, akik feltehetően elköltöztek, és a cicát nem vitték magukkal. Kétségbeesett próbálkozást tett a cica arra, hogy utol érje az autót, de nem sikerült. Erről szemtanúk adtak számot, ugyanis egy férfi megpróbálta kideríteni, hogy a cica honnan származik, kié, miért maradt egyedül? Azért volt ennyire érdekes ez a macska, mert egy éve már, hogy minden nap ugyanarra a pontra tért vissza a cica és csak várt és várt.

A közösségi oldalon megosztott kép azóta bejárta az internetet.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; flickr.com/kép)