Jump to content

Összetört a szíve a kutyának, de helyrehozták

2016. 06. 04. 08:00

Nem csak az ember és kedvence nőhet össze és ápolhatnak nagyon jó kapcsolatot, de az együtt élő állatok is. Ha az egyik állat elpusztul, mély gyászba kerülhet az egyedül maradt.

A kutyák és macskák kapcsolatára a hasonlatos szófordulatot is használjuk, amely azt jelzi, hogy a két faj egyedei között nincs túl jó viszony. Természetesen mindig vannak kivételek. Ők azok, akik barátságot, szövetséget kötnek annak ellenére, hogy mindenki azt várja el tőlük, gyűlöljék és kergessék egymást.

\"\"

A golden retriever kutyus picike volt, amikor a vörös cica már 5. évében járt. Ezután minden napot együtt töltöttek, jól összeszoktak. A cicát súlyos betegség miatt, 15 éves korában el kellett altatni, így az azóta felnőtt eb magára maradt. A kutyus olyan mélabús volt, lehangolt, hogy gazdái jelenléte sem tudta visszahozni életkedvét. Ezért döntöttek úgy, hogy egy újabb cicával gyógyítják a kutya összetört lelkét. Az új cica, az új társ nem hasonlított az előzőhöz, mégis azonnal összebarátkoztak és a kutyus mindenben segített a kismacskának. Azóta már a cica is megnőtt és természetesen elválaszthatatlan párost alkotnak kutya barátjával.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; flickr.com/kép)