Jump to content

A megmentőt is megmentették

2016. 06. 15. 19:00

Van az úgy, hogy jót akarunk, segíteni szeretnénk valakinek, de ezáltal mi magunk is bajba keveredünk. Olykor még a megmentő megmentése is szükséges.

Ez történt Törökországban is. Hiába szokták mondani, hogy a fára felmászó cicák általában le is tudnak mászni. Általában ez így is van, de ha a cica felakad, vagy több napja nem tud onnan lemászni, esetleg egyéb tényezők miatt nem tud a fáról lemászni, akkor mindig akadnak önkéntes vagy szakképzett emberek, akik lemenekítik az állatot.

Egy férfi pont a környéken járt, amikor meglátta a fán ragadt cicát, amelyet már a varjak is elkezdték piszkálni, így hát megpróbálta megmenteni maguk az állatot. A férfi kicsit elmérte a helyzetet és felmászott a magas fára azért, hogy lehozza onnan a kétségbeesetten nyávogó cicát. Csakhogy a férfi pont úgy járt, mint a cica. A felmászás sokkal jobban ment, mint a lejövetel. Kisebb tömeg gyűlt össze a fa körül, nézték a fán ragadt cicát és megmentőjét.

Amíg a tűzoltókat várták a megmentéssel, addig a férfinak sikerült megfognia a cicát és ledobta az egyik járókelőnek. Már csak a megmentőnek kellett saját megmentőire várnia. A történet szerencsés véget ért.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; flickr.com/kép)