Jump to content

Szokatlan menedéket talált a kismacska

2016. 08. 29. 07:00

A kiscicák azok az apró lények, amelyek szinte bárhová beférnek, ügyesen felmásznak, elkóborolnak, majd legalább olyan tehetségesen esnek bajba.

A nagyvárosi élet nem egyszerű. A sok ember, a nagy forgalom, kevés természetes terület. A zsúfolt városokban élő macskák élete nem könnyű. Igyekeznek maguknak búvóhelyet találni. Olykor ez a hely csak ideig-óráig biztonságos, és utána az állatra és akár az emberre nézve is nagyon veszélyes lehet.

Egy nő húzódott félre autójával az egyik budapesti úton. Érdekes hangokat hallott az autójából. Fogalma sem volt arról, hogy mi történhetett járművével. Segítségére sietett két motoros rendőr, akik azt tanácsolták a sofőrnek, hogy induljon el, ők majd figyelik, mi történik menet közben.

Amit láttak, valószínűleg megdöbbenést okozott a sokat látott rendőrök számára is, ugyanis néhány méter után az autóból egy kismacska esett az úttestre. Menedéket keresett magának a fiatal állat. Talált is. Ám ami egy ideig menedéknek bizonyult, az okozta majdnem a vesztét is. Ennek az esetnek szerencsés vége lett.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu/forrás; flickr.com/képek)