Jump to content

Cicás pulcsi bújósoknak

2016. 10. 04. 06:00

Mi emberek poénból is szeretjük felöltöztetni az állatokat emberi ruhákba. Persze ezek a darabok az adott állatra speciálisan mértek, mégis emberek által használt ruhákhoz hasonlítanak.

Valószínűleg már láttatok olyan videókat, amelyekben a kutyusok nehezen lépkedtek az új cipellőjükben, hiszen számukra az idegen, sőt létidegen. Indokolt esetben, fagyásveszélykor hasznos darab lehet, de legtöbbször csak egy videó, vagy kép erejéig adjuk kutyusunkra a cipőket. A rövidszőrű állatok sétáltatása nem is lenne máshogy kivitelezhető, ha nem lennének a meleg és vízálló ruhák a kutyák számára, azonban a cicák szó szerint hanyatt esnek egy pulóver viselésétől. Erről is számtalan videofelvétel is készült már, hogy mennyire nehezen viselik, ha bármi idegen dolgot rájuk aggatlan. Szó szerint eldőlnek, vagy nagyon érdekes mozgást végeznek.

Kivéve talán attól a japán készítésű pulcsitól nem fognak sokkot kapni, amit nem is a macska visel, hanem a gazdája. A cicának csupán a pulcsi zsebében kell helyet foglalnia. Amúgy is oda gombolyodna, így azonban a gazdi is melegben van és a cicát is a közvetlen közelében tudhatja.

Habár macsekok számára találták ki, természetesen kistestű, vagy kölyök kutyusok számára is kényelmes, bújós viselet lehet.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu/forrás; instagram.com/képek)