Jump to content

Így nyaralnak, utaznak a gazdagok

2017. 03. 01. 07:00

Ha van házi kedvenced, akkor bizony találkozhatsz olyan helyezettel, hogy át kell gondolni mit és hogyan szervezz. Ha utazásról van szó, az pedig kész logisztika.

Egyre több olyan hely van szerte az országban és a világban is, amely állatbarát. Lehet az étterem, szálloda vagy bolt, némelyik már szívesen látja a gazdit és kedvencét is. Még ennek ellenére sem vihetjük magunkkal mindenhová állatainkat, vagyis arra kényszerülünk, hogy ezt megoldjuk valahogy. Megkérhetjük családtagjainkat, barátainkat, hogy vagy nézzenek rá naponta az otthonhagyott állatokra, vagy pedig vigyék magukkal arra az időszakra saját otthonukba. Mindenféleképp megoldást kell találni, hiszen több napon át nem maradhatnak állataink gondoskodás nélkül. Egy-két nap még belefér, de több már nem. Ilyenkor használhatjuk a cicáknak és kutyáknak létrehozott panziót. Ilyen intézmények nem mindenhol vannak, tehát sokaknak ez sem megoldás, pláne, hogy meg is kell rendesen fizetni az állatoknak foglalt szobát és szolgáltatásokat.

A Malajziában üzemeltetett luxusszálloda pedig az a hely, ami minőségéhez mérten drága is. Az igazán tehetős macskatulajdonosok pedig ide küldik állataikat, ha nem érnek rá kedvenceikkel foglalkozni, ha nem tudják magukkal vinni elutazásuk során.

A 24 órás felügyeletet biztosító macskaszálloda 35 szobával áll a cicák rendelkezésére, az alkalmazottak arra várnak, hogy mikro játszhatnak szőrös vendégeikkel. Ha a gazdi igényt tart rá, akkor meg is fürdetik a cicákat és még fotókat is készítenek a kedvencről, amit a gazdi telefonon meg is tud nézni.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)