Jump to content

Jóga a menhelyen

2017. 03. 21. 06:00

Egy kiborító és fárasztó nap után is lehet még örömünk akkor, ha állatok vesznek körül. A nyávogó, ugató és egyéb kedvencek közelsége gyógyír az ember életében.

Ugyanígy jótékony a jóga is. Nemcsak a test egészségének megőrzéséhez járul hozzá, de ápolja a lelket is. Ha a jógát és a macskákat ötvözzük, akkor a hatékonyság netovábbját kapjuk. Amerikában fel is ismerték a jóga és a cicák erejét. Egy macskaotthonban sok gazdátlan cica várja azt, hogy egyszer valaki ránézzen, és meglássa benne leendő kedvencét. Ám míg erre várnak a macskamenhely egyik önkéntese másra is felhasználja a cicákat. A nő ugyanis a jóga, mint testmozgás elhivatott gyakorlója és természetesen macskapárti is.

Felvetette azt az ötletet, hogy a macskaotthon egyik termében miért nem jógázhatnának úgy, hogy abban a cicák is részt vesznek. Meg is hirdették az első időpontot, később pedig azt vették észre, hogy zsúfolásig tele minden óra. Arról nem is beszélve, hogy arra is lehetőség van, hogy egy cicába valaki beleszeressen, és magával vigye. Mindenki csak nyerhet a cicás jógával.

A jógaóráért némi díjat kérnek a résztvevőktől, és a pénzt jótékonykodásra fordítják. Az egész Atlantában kezdődött, de mára már az USA több városában tartanak macskás jógaórát.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)