Jump to content

Így senkinek nem kellett volna

2017. 07. 03. 07:00

A menhelyre kerülő állatok többsége ápolatlan, éhes, gyámoltalan, olykor a körülmények vaddá is teszi őket. A rendszeres gondozásnak köszönhetően azonban új esélyt kaphatnak.

Csakhogy vannak olyan cicák és kutyusok, akikre lehet, hogy rá sem nézek a menhelyen. Valami miatt bennük nem látnak annyit, hogy haza vigyék. Lehet a koruk, a betegségük vagy a kinéztük miatt döntenek így az emberek, de nekik sokkal nehezebb dolguk van.

Egy menhelyi cica senkinek sem kellett. Valóban nagyon rossz állapotban volt és folyton nyávogott. Mind hangjával, mind külsejével felhívta magára a figyelmet. Nem is tudott elmenni mellette a nő, aki szinte azt hallotta a nyávogásban, hogy vigye haza. Így is tett. A macska rühes volt és szemei is valamilyen fertőzés miatt csúnyán elfertőződtek. Annyira, hogy már kinyitni sem tudta. Az új gazdi tudta, hogy cicáját ápolgatni kell ahhoz, hogy újra egészséges és szép cicát faragjon Valentinóból.

A nő egy másik menhely dolgozója, aki vállalta, hogy a cica állapotát helyre hozza, hogy minél hamarabb gazdihoz kerüljön.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)