Jump to content

Hol a cica?

2017. 12. 21. 06:00

Sok cicarajongó él köztünk, és nemcsak szereti a bársonytalpúakat, hanem meg is osztják otthonukat egy vagy több cicával. Mind külön személyiség, de egy közös van bennük: a lustálkodás.

Még ha nem is olyan formával rendelkeznek, mint a híres Garfield, mindegyik macska magáénak mondhatja, hogy fő tevékenysége a henyélés. Ez amolyan macskaszokás.

Akinek van macskájuk, azok azt is tudják, hogy a legritkább esetekben választják a cicák pihenőhelyükül azt az alkalmatosságot, amelyet mi biztosítunk számukra. A kényelmesnek vélt macskafekhely csak számunkra tűnik annak, a cicák rendre választanak lehetetlenebbnél lehetetlenebb alvóhelyet.

A lakásban élő macskák is találnak olyan pihenőhelyet, amire mi nem gondolnánk úgy, hogy arra alkalmas. Az a macska, amelyik kint is lehet, végtelen tárházát találja az ágyaknak. Egy macska számára minden lehet ágy.

Ez a cica is pontosan azt teszi, mint a legtöbb: henyél. Méghozzá egy farakást választott ehhez. Csakhogy nagyon jó rejtőzködő színnel rendelkezik. Te látod a cicát? Keresd csak!

Megtaláltad? Ha nem, akkor csak keresd még. Ha pedig meguntad, feladod a macskakeesést, akkor görgess lejjebb, megmutatjuk, hol a cica.

 

GÖRGESS MÉG!

 

MÉG EGY KICSIT!

 

NA MÉG EGY KICSIKÉT!

 

MÁR TÉNYLEG NINCS MESSZE A MEGOLDÁS.

 

UGYE, KÍVÁNCSI VAGY?

 

ÍME, ITT A  CICA!

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | www.szepnapom.hu/képek)