Jump to content

Szibériai macskafarm

2018. 01. 05. 06:00

Nem panaszkodhatunk az idei télre, legalábbis eddig nem. A világnak azonban vannak olyan pontjai, ahová épp a hihetetlen hideg miatt nem vágyunk. Mégis élnek Szibériában is.

Akik farmon élnek, rendszerint az állat- és növénytermesztéssel foglalkoznak, az jelenti számukra a bevétel jelentős részét. Egy orosz nő Szibériában él farmján, csakhogy haszonállatok helyett inkább macskákat tart. Catland lett a neve ennek a helynek. Rettenetesen sok macskája van, amelyek azonban kijárhatnak pihenőhelyükről. A birtokon szabadon mozoghatnak, de ha úgy tartja kedvük, behúzódhatnak a tyúkólba. Emiatt jóban vannak a baromfikkal is, de nem vetik meg a nyuszik társaságát sem.

A nagyon sok cica előnye az, hogy garantáltan nem kell tartania az orosz nőnek attól, hogy farmján patkányok, egerek, vagy egyéb rágcsálók jelenjenek meg, szaporodjanak el.

Habár a farm tulajdonosa mindig azt válaszolja arra a kérdésre, hány macskája van, hogy úgy egymillió, valójában nincsenek annyian, de az biztos, hogy több száz egyedet jelent. Pedig 2004-ben egy macska befogadásával kezdődött el az egész. Azóta rendesen elszaporodtak a szibériai cicák.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)