Jump to content

Irigy Mirigyes cicák

2018. 01. 08. 06:00

Az Irigy Hónaljmirigy együttes neve mindenki számára ismerős, de azt kevesen tudják, hogyan élik otthonukban mindennapjaikat az előadók.

Az egyikük nemcsak párjával osztja meg életét, hanem több macskával is. Annak ellenére, hogy azt vallja magáról, nem az a tipikus macskaimádó Uszkó László, mégis nyolc cicával osztja meg otthonát.

Nem voltak a macskák mindig ennyien. Mindig volt a háznál cica, majd amikor párjával belevágtak a közös életbe, akkor a macskák száma megszaporodott plusz két fővel. Mintha érezték volna a környéken élő más macskák is, hogy jó lehet Uszkó Lászlóéknál az élet, így hozzájuk szegődött. A vemhes állat nemsoká kiscicákkal örvendeztette meg az új gazdikat.

A pár fogadott be olyan kismacskát is, akit megszántak, de hasonlóan vélekedtek a megöregedett cicákról is. Mentettek már meg autópálya mellől is magára maradt cicát, és a kandúrok is látogatásukat teszik rendszeresen náluk.

Valószínűleg ez a létszám nem végleges. Kisebb mozgás pluszba vagy mínuszba történhet. Ennyi állatot azonban nemcsak etetni kell, hanem nevelésükről is gondoskodni kell, mert különben elkanászodnak a cicák. Mindegyik cica más személyiség, és a gazdik tudják, kinek mi a gyengéje.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)