Jump to content

Macskád segít a lakás berendezésében

2018. 01. 21. 19:00

Irigyeljük a macskákat, hiszen a 24 órából akár 16-ot is azzal töltenek, hogy szundikálnak, pihennek. Azt azonban nem akármilyen helyen teszik meg.

A pihenőhelyek kiválasztása közel sincs összhangban azzal, hogy a méregdrágán megvásárolt cicák számára készített fekvőhelyet a gazdi hol helyezi el a lakásban. A macskák ráadásul szeretnek egészen extrém és egyáltalán nem nekik szánt helyen letanyázni. Sok esetben értelmetlen befektetésnek tűnik a fekhelybe való beruházás.

Lehet, hogy nem is a cicaágyban van a hiba, hanem ahová a gazdi letette?

A cicáknak különleges érzékeik vannak. A lakás bizonyos pontjait nagyon kerülik, és lehet olyan hely is, amelyet rendszerint szigorúan elkerül. Ha mégis ott van, akkor nyugtalanul viselkedik.

Amióta az ember közelében vannak a macskák, felfigyeltek arra, hogy milyen különös állatok ők. Mintha éreznék a felsőbb és láthatatlan erők hatalmát. Azt, amit mi emberek nem látunk, nem is érzékelünk. Régen is az volt a szokás, hogy mielőtt beköltöztek és berendeztek volna egy házat, beengedték a macskát, hogy feltérképezze a láthatatlan energiákat. Ahol a macska lepihent, oda rakták le az ágyat, mert ott biztosan jó energiák húzódtak. Ha a macska kiszúrt magának egy pontot és azt figyelte, az sem jó jel. Mint ahogy az sem, ha nyávogásba kezd indokolatlanul. Negatív erők hathatnak a cicádra, ha az addig játékos és jókedvű cicád nem akar veled játszani, kedvetlen és étvágytalan is, pedig állatorvos is igazolta, hogy a macska egészséges.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)