Jump to content

Öt év kihagyással találtak egymásra

2018. 01. 23. 07:00

Máshogy élnek azok a cicák, akik csak a lakásban mozognak, és máshogy azok, akik kint laknak. A szabadság elveheti a szabadon élő cicák eszét.

Egy svéd testvérpárnak volt egy macskája. Jó ideig velük élt, de egyszer nem ment haza a cica. Hiába hívogatták, várták és keresték, a macska eltűnt. Adolf, a cica benti és kinti macska is volt. Amikor utoljára kiengedték a gazdik a macskát, nem látták többé. Már több év is eltelt azután, hogy a macska nem jelentkezett otthonában. Egyértelművé vált, hogy vagy elpusztult Adolf, vagy amiben sokkal inkább bíztak, hogy egy másik családnál talált új otthont.

Ebben a hitben ringatták magukat, mígnem egy nap a közösségi oldalon láttak egy gazdira váró cicát, aki pont úgy nézett ki, mint az ő macskájuk. Nemcsak úgy nézett ki, hanem tényleg Adolf volt az. Felvették a kapcsolatot azzal, aki a gazdit kereste a macskának, és elhozták a nagy kóborlót. Az eltűnés és a megtalálás közötti öt év után is felismerte egykori gazdáit Adolf. Ahogy visszakapták a macskát, eldőlt a sorsa. Csakis a házon belül maradhat ezentúl.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)