Jump to content

Szerencsés párosítás

2018. 01. 24. 20:00

Ha felteszik azt a kérdést, hogy hatalmas nyereményből mire költene, sokan határozottan vágnák rá, hogy utaznának szerte a világban. Vannak, akiknek csak álom marad. Sukinak nem.

Szerencsés a gazdi is, hogy egy Suki-féle, hihetetlenül szép bengáli macska lehet a társa az útjai során, és a szép macska is boldog lehet, hogy ilyen gazdája van. Mások csak úgy tudnak elmenni nyaralni, kirándulni, hogy kedvenceik felügyeletével megbíznak rokonokat, barátokat, ismerősöket.

A kanadai gazdi és gyönyörű macskája azonban együtt kalandozik. A gazdi egyszerre hódol három szenvedélyének, hiszen imádja macskáját, ami nem kétséges, hiszen magával viszi mindenhová. Az is egyértelművé vált, hogy a természetjárást, a természetet is kedveli, és ahol csak jár, fotókon örökíti meg a látottakat. Keveseknek adatik meg, hogy három szenvedélyüket egyszerre élvezhessék.

Suki, a bengáli macska pedig mindenben benne, van, amiben a gazdája is. Ha kell, akkor autóba ül, de nem veti meg a különleges, túrázásra kialakított macska hátizsákot, ahonnan biztonságosan tud a tájra rálátni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)