Jump to content

Macskakiállítás hétvégére

2018. 02. 09. 06:00

A macskatulajdonosok, a macskaszeretők a hétvégén kiváló programra mehetnek el. A macskájukkal versenyzők pedig izgalmas hétvégének néznek elé.

A hétvégén rendezik meg az ACANA Nemzetközi Macskakiállítást. A Macskamánia Egyesület által megrendezendő esemény február 10-11–én várja a versenyzőket és az érdeklődőket. Ennek a kitűnő cicás programnak a Lurdy ház ad otthont.

Egyértelmű, hogy a főszerep a macskáké lesz, több száz cicafajta fog egy helyen mutatkozni. A versenyen túl macska táp- és felszerelés közül is vásárolhat az odalátogató, több forgalmazó megjelenik termékeivel.

A Lurdy házban a macskáké lesz a főszerep, de az eseményen lesznek nyuszik, tengerimalacok, vadászgörények, sünik, más rágcsálók, valamint egzotikus állatok is. A gyerekek imádják az állatokat, úgyhogy ez számukra is igazi élménnyé válhat a kiállítás. Ezenkívül még gyermekprogrammal is várják az kicsiket.

A belépés gyermekek számára 800 Ft, felnőttek számára pedig 1500 Ft lesz. Mindkét nap 10 és 18 óra között várják az érdeklődőket.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)