Jump to content

Rendőri segítség érkezett

2018. 03. 06. 07:00

A rend őreinek feladata az emberek segítése, a rend védelme. Egy kétségbeesett hívást akkor is reagáltak, ha nem is az ő hatáskörükbe tartozik.

Az idős hölgy kétségbeesetten, sírva hívta fel a rendőrséget. Segítséget kért, mert saját maga nem tudta volna megoldani a problémát. Nem csak azért, mert már nyolcvanhoz közelített, hanem azért sem, mert minden forintját be kellett osztania addig, amíg a következő nyugdíját megkapja.

A felbolydulást az okozta, hogy annak idején a szomszédja macskáit befogadta. Kényszerhelyzet volt, ugyanis a szomszédok halála után sajnálta volna, ha az utcára került volna a cica. Szűkösen, de eléldegélt az idős nő, még a macskáról is gondoskodott. Ám egyik nap a cica nagyon rossz állapotban keveredett haza. Annyira rosszul volt, hogy nem volt képes, csak feküdni. Állatorvoshoz nem tudta volna elvinni a nő a balesetes cicát, és amikor már minden eshetőséget számba vett, végső elkeseredésében végül a rendőröket hívta.

A szolgálatban lévő rendőrök elmentek a cicáért, és elvitték az egyik állatorvosi rendelőbe, ahol megkezdték a sérült cica ellátását.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)