Jump to content

Nem élte túl a mosást a cica

2018. 04. 13. 07:00

A szerelmibánat nagyon fájdalmas tud lenni, azonban eljön az a pont, amikor be kell ismerni, hogy vége. No, ezt a pontot nem mérte fel az olasz férfi.

Szerelmünket megpróbálhatjuk visszanyerni, de azért dolgozni kell. Bármi is áll a szakítás hátterében, a kapcsolat csorbát szenvedett és annak kiegyengetésére vagy van mód, vagy tényleg vége. Az olasz férfi nem fogadta el párja döntését, aki elviharzott közös otthonukból.

A férfi szeszes itallal kívánta tompítani tudatát és fájdalmát is, majd elborult aggyal arra döntött, hogy célba veszi barátnője kedvencét, a cicát.

Azzal a lendülettel fogta és az épp működésben lévő mosógépbe gyömöszölte szegény állatot. Azonnal hívta is a barátnőjét. Elmondta, hogy mit csinált a macskával annak reményében, hogy ez majd észhez téríti a nőt és haza is megy.

Így is történt, valóban visszatért a nő, azonban rendőrök kíséretében tette azt. A cica nem élte túl sajnos a mosógép fordulatait, a férfit bíróság elé állították. A férfi első körben letagadta szörnyű tettét, később bevallotta, hogy elkeseredettségében cselekedett így. Ráadásul a cica túlélte volna a vizes történést, ugyanis fél órán keresztül zötykölődött szerencsétlen a gépben, a vízben, amelyet túlélt, de az mérte rá a halálos ítéletet, amikor a barátnő nem ment haza, és mérgében újból elindított a mosógépet.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | flickr.com/képek)