Jump to content

1 + 1, sokkal több lehet, mint kettő

2018. 04. 20. 06:00

Nemcsak úgy és akkor segíthetünk egy állaton, ha életveszélyes helyzetéből kimentjük. Adónk egy százaléka, valamint egy forint is sokat érhet.

„1 Ft és 1%” elnevezésű kampányt indított útjára a Noé Állatotthon, valamint a PreVital. Az ember társaságában élő állatokra családtagként tekintenek sokan, és a gazdák számára fontos a kedvenc megfelelő táplálása. Még így is vannak, akik nem megfelelően gondozzák kedvencüket, vagy idő híján nem foglalkoznak a magukhoz vett állattal. így felelős állattartó nem viselkedik, és éppen erre igyekeznek felhívni a figyelmet hírességek bevonásával.

Horváth Éva nem olyan régen adott életet kisfiának, mégis a családdal él a cicájuk. Annak idején a modell anyuka azért választott inkább cicát, mint kutyát, mert a kutyus körüli napi feladatokat nem tudta volna maradéktalanul ellátni. Amikor megtudta, hogy gyermeket vár, akkor sem gondolkodott azon, hogy a cicának mennie kellene.

Nemcsak Horváth Éva igyekszik macskája kedvébe járni, hanem a PreVital is erre hivatott. A hazánkban egyik legismertebb macskaeledelt gyártó PreVital és a Noé Állatotthon összefogott annak érdekében, hogy a cicák még nagyobb támogatottságot élvezhessenek. Minden megvásárolt PreVital termék árából 1 Ft a Noé Állatotthon javára megy. A kampány ideje alatt arra is ösztönzik a cicaszeretőket, hogy adójuk 1%-val is támogassák a Noé Állatotthonban folyó munkát.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | instagram.com/képek)