Jump to content

Mint a bumeráng

2018. 05. 01. 08:00

A felelős állattartás nem megy mindenkinek. Akkor nem is lenne baj, ha nem vennének magukhoz semmilyen kedvencet, ám a kettő nincs mindig összhangban. Sajnos.

Toby, az amerikai a vörös macska ezt saját bőrén tapasztalta. Gazdái magukhoz vették, csakhogy már nyűgnek találták a macskát, ezért azon gondolkodtak, hogyan tudnának tőle megszabadulni. Arra döntöttek, hogy új gazdit keresnek számára, elajándékozták a cicát. Az állatokban sokkal erősebben működnek az ösztönök, így hiába költöztették Tobyt 20 kilométerrel arrébb, a macska egyszer újból megjelent régi otthonában.

A régi gazdik öröme azonban akkor sem jött meg, amikor újból meglátták a háznál Tobyt. Mi több, annyira mérgesek lettek a macskára, hogy feltett szándékuk volt elaltatni, ezért állatorvoshoz vitték.

Amikor már végzetesre fordult a vörös cica sorsa, akkor avatkozott közbe az állatorvos, aki ugyanis megsajnálta a cicát, és az állatvédőkhöz fordult segítségét. Az állatvédők pedig megosztották a macska eddigi életének történetét az interneten, amelyet egyre többen olvashattak, és így nem is egy leendő gazdi jelentkezett azzal a szándékkal, hogy szívesen örökbe fogadnák a cicát.

Így lett a szomorú történetnek boldog befejezése, Toby újra családban élhet. Mi több, szerető családban él.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)