Jump to content

Ugyanazzal születtek

2018. 05. 16. 07:00

Ha valaki nem úgy néz ki, mint a nagy átlag, akkor csúfolódás alanya lehet. A betegségből, vagy genetikai rendellenességből származó más kinézetet senki nem kéri magának, a sors dobja.

Az amerikai fiú sem ajakhasadékot kért volna. Még a heterokrómia nevű genetikai mutációval csak elél valaki. Az eltérő szemszín talán még kuriózumként is kezelhető, de a kétoldali ajakhasadék ténylegesen megnehezítette a fiú életét. Sokszor bántották más gyerekek, emiatt a kisfiú kerülte az embereket. Az ajakhasadék ezenkívül a beszédtanulásban és az evésben is zavarta. Már több műtéten esett át, és még mindig vár rá néhány, hogy az életét könnyebbé tegyék. Még most is támadás éri kinézete miatt, de a korrigáló műtéteknek és macskájának köszönhetően egyre kevésbé kezdi érdekelni más véleménye.

A szülők sajnálták fiukat, hogy ilyen nehézségeket kell megélnie. A legnagyobb bánat közepette találtak rá egy cicára, amelyik hasonlít fiukra. A szülők az interneten látták meg a macska képét és azonnal tudták, hogy ez a cica lehet a legnagyobb lelki segítség fiuk számára.

Moon a macska ugyanúgy különböző színű szemekkel rendelkezik, és még ugyanúgy nyúlajakkal született, mint kis gazdája.

Mióta a fiúnak hozzá hasonló cicája van, azóta kevésbé érdekli, ha valaki megszólja külsejét. Örül kedvence társaságának és barátságának, mert elválaszthatatlanok egymástól.

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | spectrumlocalnews.com, imgur.com/képek)