Jump to content

Nem szép, de legalább morcos

2018. 06. 12. 07:00

Ahogy idősödünk, bőrünk egyre ráncosabbá válik. Ám a kopasz cicák már kicsiként is ráncosak. Van egy szfinx cica, amelyik nemcsak kopasz és ráncos, de iszonyatosan morcos is.

A kopasz macskákat nem mindenki kedveli, mert nincs rajta bunda, ami olyan jó puha, simogatnivaló. A macskaszőrre allergiás, ennek ellenére macskaimádók számára a szfinx az egyik legjobb választás, azonban nem mindenkinek tetszik ez a fajta.

Loki is egy kopasz macska, akit nem elég, hogy a sors és a genetika még bundával sem áldotta meg, de tekintete olyan, mint egy nagyon mérges, magánakvaló, zsémbes bölcs. Olyan, mint aki mögött már komoly évtizedek állnak, tudása ezalatt folyamatosan gyarapodott, és öregkorára magányossá, elzárkózottá vált.

Lokit azonban szerető gazdája rendkívül odafigyelve gondozza, sőt odafigyel arra is, hogy ha kell, akkor kopasz testét megvédje a hidegtől.

A zsémbes kinézet csak a látszat, mert Loki egy kedves és bújós, nagyon is szerethető cica, csak a genetika játszott kicsit (nagyon) vele. Azonban jó gazdikra talált.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: instagram.com/loki_the_sphynx/)