Jump to content

Milyen a boldog és egészséges macska? A Perfect Fit tudja

2018. 06. 13. 09:46

Cicás gazdiként a legfontosabb, hogy bársonytalpú családtagjaink számára a kényelem biztosítása és a simogatás, játék mellett a megfelelő tápértékű, egyedi igényeikhez mért eledellel táplálhassuk.

A felelős állattartás megköveteli, hogy olyan táplálékkal lássák el a gazdik kedvenceiket, amely az egészség fenntartása érdekében szükséges. A velünk élő állatok kiszolgáltatottak a gazdáiknak. Azok a macskák, amelyek a szabadba is kijárhatnak, kiegészíthetik zsákmányukkal az otthon kapott falatokat, de még esetükben is szükséges a megfelelő értékű táplálék. A csak lakásban élő macskák számára ez pedig létszükséglet. Az ember mellett élő állatoknak szüksége van a gondoskodásra, és a felelős állattartók, az ezt figyelembe vevő gazdák egyik mutatója, ha megválogatják, hogy mit adnak cicájuk elé.

Másféle eledel szükséges a virgonc apróságoknak, és más a felnőtt állatoknak. A kiscicák növekedése az első hónapokban látványos, később ez a folyamat lelassul, ám ezek a változásokhoz kell igazodni az étrenddel is. A felnőtt macskák mozgásigényéhez, életmódjához teljes mértékkel igazodó Perfect Fit ebben segíti a gazdikat. Az ötféle formula a változatosságot biztosítja amellett, hogy fontos egészségügyi biztonságot is nyújt cicának és gazdájának egyaránt. Hogy mit?

Kellő energiát ad ahhoz, hogy cicáknak legyen ereje a játékra, vadászatra. Nemcsak energiában, hanem a B-vitaminban és vasban is gazdag száraztáp. Ezek hiánya gondot okozhat a macska egészségi állapotában.

Csak az a cica tud energikus lenni, amelyik szervezete és izomzata is egészséges. A Perfect Fit szárazeledel formulái azt is biztosítják, hogy doromboló négylábúink kellő fehérjéhez jussanak, amely az izmok fenntartása érdekében létfontosságú.

Az a cica jó étvágyú, amelyiknek fogazata is egészséges. Ha a fogak rosszak, kihullanak, vagy a szájüreg betegsége áll fenn, étvágyuk is csökken. A nem megfelelő táplálás is a fogak elvesztését okozhatja, amelyet legfontosabb megelőzni. A ropogós falatok a fogtisztítást és az íny egészségének fenntartását is elvégzik, miközben az éhes pocakot megtöltik.

Ezt tudja egy olyan macskaeledel, amely igazodik a fiatal, valamint a felnőtt macskák életviteléhez. A kellő energiát, vitamint tartalmazó szárazeledel szakemberek fejlesztésének köszönhető, melynek fő célja, hogy a táplálékkal a cicák emésztése megfelelő legyen, erős immunrendszert, megfelelő kondíciót biztosítsanak a macskáknak és megjelenésük, bundájuk is az egészséget tükrözze.

 

A Perfect Fit többféle ízesítésben kapható, így megtalálható marha-, csirke-, pulykahúsban és halban gazdag kiszerelésben. Megfelelő étrendet jelent a csak bent tartott cicák számára ugyanúgy, mint a kinti-benti cicáknak, valamint igazodik a kedvencek életkori sajátosságaihoz is.

Apropó, és nemcsak a macskák élvezhetik a Perfect Fit előnyeit, ízét, hanem a kutyák is.

A cégről, a forgalmazott kutya- és macskaeledelekről, a választékról, a termékek összetételéről az alábbi linken lehet több információhoz jutni: https://www.perfectfit.hu/

(Forrás: szerkesztőség)