Jump to content

Tinder kutya/macska formában

2018. 07. 05. 20:00

A Tinder név említése még talán azok számára is ismerős lehet, akik egyáltalán keresnek, és nem is kerestek magunknak párkapcsolatot az internet segítségével. Most már a kutyások számára is ismerős fogalom lehet.

A Tinder egy online társkereső applikáció, amely alkalmas lehet az ismerkedésre, kapcsolatteremtésre. Benne van a lehetőség, hogy akár életünk párját is ezen az alkalmazáson keresztül találjuk meg, de most már nemcsak emberi társat, hanem akár a hozzánk leginkább illő házi kedvencre is ilyenformán találhatunk.

A Tinder mintájára ugyanis elkészült a Pawfect Match, amely arra alkalmas, hogy gazdátlan kutyusok és cicusok találjanak otthonra, szerető gazdira. Az applikáció felajánlja a számunkra legmegfelelőbb állatkákat, és közülük lehet a legtetszőbbet kiválasztani.

Ez is egy újabb lehetőség arra, hogy a menhelyen akár már évek óta élő állatok minél hamarabb gazdára találjanak. Sokan keresik online a lehetőségeket szinte minden területen, így az állatok örökbefogadását is felgyorsíthatja egy egyszerű applikáció.

Hazánkban még nem működő alkalmazásról van szó, de előbb vagy utóbb talán itthon is lesz lehetőség arra, hogy így találjunk rá új kedvencünkre.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: instagram.com/#pawfectmatch)