Jump to content

Furcsa hangokat hallatott a kiscica

2018. 07. 15. 07:00

Ha nincs hely és időnk sem egy kismacskára, egy talált, magára hagyott, rossz bőrben lévő apróság mellett nem megyünk csak úgy el. Legalábbis a legtöbben nem.

Magunkhoz vesszük, és igyekszünk kitalálni, hogy mitévők legyünk. Pontosan így tett az a férfi is, aki a parkolóban saját autójához igyekezve rátalált az apró kiscicára. Azt tudta, hogy a síró kismacskát nem hagyhatja magára, mert azzal halálra ítélné. Azt is tudta, hogy nem tarthatja meg a kismacskát, ezért biztonságos helyre, menhelyre vitte, hogy legyen esélye a csöppségnek felépülnie és gazdira találnia.

A menhelyen elmondta a férfi, hogy amikor a kismacskát magához vette fura hangokat hallott az apróságtól, de ezt a hihetetlen ijedtségnek tudta be. Azt látta, hogy a kicsi rossz állapotban van, ezért mindenképp segíteni szeretett volna rajta.

A menhelyen kezelésbe vették az állatot, aki ki volt száradva, de azonnal kiderült számukra, hogy új védencük nem egy átlagos macska. A kismacska ugyanis egy kis hiúz volt, ezért olyan helyre szállították, ahol a lehető legjobb ellátást és helyet tudják a hiúznak biztosítani, hogy később a vadonba vissza tudják ereszteni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)