Jump to content

Egy életre kelt legenda

2018. 07. 16. 20:00

Legendák terjednek a macskák hihetetlen túléléséről, kilenc életéről, de amíg saját magunk nem tapasztaljuk ezt, addig legendaként kezeljük azokat.

Az amerikai család is nagyon meglepődött, amikor megtapasztalhatták, hogy milyen a macskák legendás feltámadása. Szomorúan vettél tudomásul egyik nap, hogy a házuk előtt mozdulatlanuk, sőt mi több, élettelenül hever kedves cicájuk, Maverik.

Annak rendje és módja szerint megadták a végtisztességet a szeretett cicának és méltó nyughelyet kapott a kertben. Még fel sem ocsúdhattak abból, ami kedvencükkel történt, másnap újabb sokkal szembesültek. Saját macskájukkal, ugyanis Maverick épen, egészségesen és meglehetősen kiegyensúlyozottan várta a gazdikat a kertben.

Nos, akkor két estehőség közül igyekeztek a gazdik kitalálni, hogy melyik történt az ők esetükben. Vagy az történt, hogy Maverick nem pusztult el és élve elásták, majd a föld alól előbújt, ami a kevésbé esélyes lehetőség közé sorolandó volt, vagy pedig az történt, hogy egy Maverickhez rendkívül hasonló cicát találtak holtan, és annak tetemét ásták el a kertben. Mivel a második tűnt sokkal esélyesebbnek, így most igyekeznek megkeresni az eltemetett macska gazdáit.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)