Jump to content

Gondolkodj Shebában, vigyél haza párat macskádnak

2018. 08. 03. 08:39

Ha gazdiként megpróbálnánk macskaként gondolkodni, akkor sokszor járna a fejünkben az evés. Az egészség fenntartásán, megőrzésén túl a pocak megtöltése lenne a főszerepben.

Az a gazdi, aki nemcsak ellátja, de gondoskodik is bársonytalpú társáról, annyival nem elégszik meg, hogy a cicája hasa tele legyen. Ennél sokkal többről kell szólnia a tudatos, szeretetteljes macskatartásnak.

Gondolkodjuk elsőnek emberi ésszel. Szeretünk enni, imádjuk az ízeket, ám emellett az evés lényege, hogy megfelelő mennyiségű és összetételű tápanyaggal lássuk el szervezetünket, amely kellő energiát biztosít számunkra, az egészségünket szolgálja. Azonban a túlsúlyosok világát éljük, mert a minimális mozgás mellett több tápanyagot viszünk be, mint amennyit elhasználunk. Ez igaz a velünk élő házi kedvenceinkre is, hiszen hajlamosak vagyunk őket is hasonlóan etetni. Ezért kiváló megoldást nyújt a Sheba, mert alutasakos csomagolása annyi élelmet tartalmaz, amely egyszeri étkezéshez a legideálisabb mennyiségű. Az adag nagyságán túl még fontosabb a frissesség, amelyet a tasakok, tálcák szintén garantálnak. A finomra vágott húsdarabok olyan isteni szószban fürdenek, hogy minden macska megnyalja ezután a bajszát. Ami nem szószban úszik, azt aszpik teszi még ízletesebbé, és megtalálhatók a klasszikus húspástétomok is.

A változatos táplálásban is jeleskedik a Sheba, termékei biztosíthatják, hogy cicáink hozzájussanak lazac, tonhal, csirke, pulyka, sertés, marhahúshoz, mindezt megfelelő frissességben, adagban. A macskaeledel annyira minőségi, hogy minden egyes receptet táplálkozási szakemberek és állatorvosok javaslatának figyelembe vételével állítottak elő.

Az aszpikos, szószos húsfélékből és a pástétomokból egy felnőtt macska számára napi két tálca vagy alutasak szükséges, és emellé legalább 20 grammnyi szárazeledel is dukál. A túlsúlyos kedvencek esetében ez a mennyiség csökkentett lehet. Mint ahogy mi is iszunk egy jó ebéd, vacsora után, úgy szükséges a macskáink számára is friss vizet biztosítani. Így válik egészségessé, változatossá, Sheba-sá a macskák élete.

A Sheba és a gazdi összjátékával garantáltan friss étel kerülhet minden nap macskáink tálkájába. Ellenállhatatlan falatok cicákra szabva.

(Forrás: szerkesztőség)