Jump to content

13 év után találták meg, de csak néhány napig örülhettek

2018. 08. 14. 07:00

Eltűnt állatot keresni nemcsak a közelben kitűzött plakáttal lehet, hanem sok esetben segíthet a közösség ereje.

A közösségi oldalon megosztott bejegyzések az ismerősök ismerőséhez is eljuthat. Sokszor keresnek ezzel a megoldással szökött állatokat is.

Willow hazaérkezésére már semmi esély nem volt, hiszen 2005-ben hagyta el családját, és azóta senki nem látta. Pedig kereste a családja, mégsem találta.

Azóta eltelt 13 év, de egy nap az egykori gazdi felfigyelt a közösségi oldalon megjelent bejegyzésre, amelyben egy Willowhoz rendkívül hasonlítót cica szerepelt. A macska azért került a figyelem középpontjába, mert egy tóba esett, megmentették, és a gazdáját keresték. A nő azonnal értesítette az édesanyját, és ő is megerősítette, hogy ez az eltűnt macskájuk.

Elmentek a cicáért, akit azonnal állatorvoshoz vittek, aki megerősítette, hogy tényleg a saját, 13 éve eltűnt macskájukról volt szó.

A sors furcsa fintora, hogy 13 évnyi nélkülözés után, néhány napnyi együttlét után Willow elpusztult. A cica nem volt alultáplált, gondozatlan, így biztosan valaki gondját viselte az elmúlt 13 évben, azonban a cica már 17 éves volt. Mintha hazament volna meghalni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)