Jump to content

Kegyetlen fiatalok bandába verődve bántalmaztak egy kiscicát

2018. 09. 09. 19:00

Egy csendes, nyugodt kisváros, amelynek még a neve is Békés, egyáltalán nem számítanánk arra, hogy gyerekek kegyetlenkedjenek egy gyámoltalan állattal.

Egy édes kis gombóc cicát mindenki szeret. Ki tud ellenállni egy kiscica látványának? Úgy tűnik, hogy a békés kisváros, Békés néhány fiatalja ellent tudott állni a kísértésnek. Még arra is képesek voltak, hogy labdának nézzék az útjukba került kiscicát.

Az ártatlan kiscica bántalmazását nappal hajtották végre a gyerekek, méghozzá a belvárosban. Egy anyuka sétált a közelben a kisfiával, ők figyeltek fel a kétségbeesett nyávogásra. Követték a hangot, de arra nem számítottak, amit megláttak. Három fiatal úgy rugdosták a kiscicát, mintha labda lett volna. Szerencsétlen apróság szállt a levegőben, a földre huppant, újból belerúgtak. Amikor a cicát bántalmazó gyerekek meglátták az anyukát és gyermekét, azonnal szétszéledtek, a kis állatot magára hagyták, aki ekkorra már elveszítette az eszméletét is. Félholtan feküdt, amikor az anyuka az állathoz ért, aki azonnal tudta, hogy kiket kell értesíteni. A helyi állatvédő egyesület tagjai néhány percen belül kiértek a helyszínre és száguldoztak a megkínzott kiscicával az állatorvoshoz. Idegtépő pillanatokat éltek át, mert fogalmuk sem volt arról, hogy milyen sérüléseket szenvedett el az apróság, milyen súlyos az állapota. A kiscica több sebből vérzett, sokkot kapott. Még mindig súlyos a kismacska állapota, de az élni akarása is elég nagy, így talán sikerül átvészelnie ezt a megrázkódtatást.

Az ügy azóta már az egész országot felhergelte, amely azért van, mert a különös kegyetlenkedést gyerekek követték el.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: https://flic.kr/p/26bsss5, https://flic.kr/p/fnXmLY (A képek illusztrációk)