Jump to content

Sérülés bizarr módon

2018. 09. 10. 06:00

Baleset az otthonunkban is érhet, még csak ki sem kell mozdulnunk. Ennek még nagyobb az esélye akkor, ha tényleg kitesszük a lábunkat.

Arra azonban kevésbé vagyunk felkészülve, hogy egy állat essen ránk. Az a torinói férfi sem számított egy olyan balesetre, amelynek végeredménye kórházi kezelés, valamin egy macska halála lett.

Az történt ugyanis, hogy a férfi épp a helyi piacra indult el, és ahogy arra vette az irányt egy tömblakás előtt haladt el. Ennek nyolcadik emeletéről éppen akkor esett ki egy cica, amikor a férfi odaért, és pontosan a fejére esett. Ez az eset sosem lenne kellemes, pláne, hogy a macska hatkilós volt. Akármilyen jól tudnak esés közben manőverezni a cicák, ennek a megtermett példánynak nem sikerült. Amikor a férfi fejére esett, az állat elpusztult, a férfinak pedig megsérültek a nyakcsigolyái, aminek következtében kórházba került.

A bizarr macskás történet még csak most kezdett el terjedni, mert a sérült férfi beperelte a gondatlan gazdit.

Ha a történetet a macska szemszögéből néznénk, ugyancsak a gazdit lehetne felelősségre vonni gondatlansága miatt, közvetett módon pedig az a férfi ölte meg, akire ráesett. A lényegen mit sem változtathatunk, a cicát már nem lehet életre kelteni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)