Jump to content

Anyjuk helyett anyjuk volt

2018. 09. 12. 19:00

Sajnos sok házaspárnak ismerős lehet a történet, hogy mennyire meg kell szenvedniük a gyermekáldásért. Az állatok esetében is megtörténhet.

A szomszédságban majdcsak egyszerre hozta világra kölykeit egy cica és egy kutya is. A macska kicsinyei azonban megbetegedtek, és egytől egyig elpusztultak. A sors furcsa fintora, hogy amíg az macska odaadó anya lett volna, a kölykei elpusztultak ellenben a anyakutyával, akinek négy kölyke életerős volt, csak épp az anyuka nem jeleskedett, nem táplálta kicsinyeit.

Még jó, hogy a szomszédban élt ez a cica, így anyatejét arra tudta felhasználni, hogy az anyjuk által nem jól gondozott kutyusokat ellássa. Annyira megelégelte a szomszéd kutya hozzáállását, hogy ellopta a kiskutyákat és kezébe vette a nevelésüket. Sajátjaiként táplálta és gondozta a kiskutyákat és négy egészséges kölyköt adott ki a világnak a mancsai közül.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=IiJfnqcB9DEhttps://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=45X7OZKOxMU)