Jump to content

Az örökbefogadott állatokkal együtt túrázik a házaspár

2018. 09. 27. 20:00

A kirándulásainkat és a nyaralásainkat sem kedvenceink nélkül tölteni, hiszen egyre több helyre magunkkal vihetjük a négylábúkat is, akkor is, ha több napig maradunk.

Egy állatbarát házaspár arra döntött, hogy egy kutyussal bővítik családjukat, méghozzá örökbefogadás útján. A helyi menhely örökbefogadó napjára látogattak el, ahol elég hamar rátaláltak egy olyan kölyökre, amelyik kitűnt a társai közül. Nemcsak azért, mert a termete nagyobb volt a többinél, de volt benne valami farkasszerű, mégis kecses és barátságos.

Hogy a kutya választotta ki a gazdáig, vagy fordítva, nem tudni, de nem is ez a lényeg. Miután a házaspár élete egy négylábúval bővült, úgy döntöttek, hogy másik négylábúval is megtoldanák a csapatot, így egy macskában is gondolkodni kezdtek. Menhelyeken kezdtek keresgélni, hogy a megfelelő cicára rátaláljanak, így került hozzájuk Baloo, a cica. Henry addigra már rutinos túrázó volt, hiszen a házaspár imádja a természetben tett kirándulásokat, és persze Henry-t is magukkal vitték minden útjukra.

Habár minden állattartó fél attól, hogy mi történik, ha egy kutyát és macskát engednek össze, ez esetben a lehető legjobban zajlott minden, hiszen azonnal egymásra hangolódott Henry és Baloon.

Ahogy a cica is hozzájuk került, őt nem akarták egyedül hagyni, amíg a család többi tagja túrázik, magukkal vitték őt is. Jobban mondva a kutya, mert Baloon vagy Henry hátán üldögél, vagy sétál magától, hámon vezetve, netalán a Henry oldalára felfogatott táskában pihen meg. A kutyus sokkal jobban bírja a túrázást, ezért sokszor cipeli ő a macskát, de egy pillanatig nem orrol ezért társára. Elválaszthatatlan páros.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)